Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи контролю якості харчової продукції
Методи контролю якості харчової продукції
Книга
Автор:
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб.
Видавництво: Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Автор:
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб.
Видавництво: Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9
(UA) Книга
XIII> 60681
715912 Главный филиал
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Л. Р. Димитрієвич, Ж. А. Крутовий; За заг. ред. Л. М. Крайнюк.– Суми : Університетська книга, 2012.– 511 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 500-504 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-583-9 : 50.00.
ББК Л80-909я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Контроль.
XIII> 60681
715912 Главный филиал
Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб. / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Л. Р. Димитрієвич, Ж. А. Крутовий; За заг. ред. Л. М. Крайнюк.– Суми : Університетська книга, 2012.– 511 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 500-504 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-583-9 : 50.00.
ББК Л80-909я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Контроль.