Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Золотарьова Людмила Анатоліївна - Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок
Золотарьова Людмила Анатоліївна - Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок
Автореферат/Дисертація
Автор: Золотарьова Людмила Анатоліївна
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Золотарьова Людмила Анатоліївна
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 130533
Главный филиал
Золотарьова, Людмила Анатоліївна.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Людмила Анатоліївна Золотарьова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 130533
Главный филиал
Золотарьова, Людмила Анатоліївна.
Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Людмила Анатоліївна Золотарьова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.