Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Наріжний Сергій Анатолійович - Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів
Наріжний Сергій Анатолійович - Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів
Автореферат/Дисертація
Автор: Наріжний Сергій Анатолійович
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Наріжний Сергій Анатолійович
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 177667
Главный филиал
Наріжний, Сергій Анатолійович.
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Сергій Анатолійович Наріжний; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 177667
Главный филиал
Наріжний, Сергій Анатолійович.
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Сергій Анатолійович Наріжний; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.