Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Жмудь Альона Вікторівна - Розробка технології соусів-дресингів
Жмудь Альона Вікторівна - Розробка технології соусів-дресингів
Автореферат/Дисертація
Автор: Жмудь Альона Вікторівна
Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Жмудь Альона Вікторівна
Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 177668
Главный филиал
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Альона Вікторівна Жмудь; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості.
A 177668
Главный филиал
Жмудь, Альона Вікторівна.
Розробка технології соусів-дресингів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Альона Вікторівна Жмудь; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості.