Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сапожнікова Наталія Юріївна - Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату
Сапожнікова Наталія Юріївна - Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату
Автореферат/Дисертація
Автор: Сапожнікова Наталія Юріївна
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Сапожнікова Наталія Юріївна
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 184026
Главный филиал
Сапожнікова, Наталія Юріївна.
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Наталія Юріївна Сапожнікова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
A 184026
Главный филиал
Сапожнікова, Наталія Юріївна.
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Наталія Юріївна Сапожнікова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.