Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та х... : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 61556
721954 Главный филиал

Технологія продукції ресторанного господарства. Розділи "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" та "Технологія охолодженої і швидкозамороженої кулінарної продукції" : завдання і метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" : (ден. та заоч. форм навчання) / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. О. Я. Давидович, Т. М. Лозова, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 105 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 104-105 . – На укр. яз. : 5.00.

ББК Л992.2я73

-- 1. Ресторанне господарство – Продукція – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025