Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості

Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості

Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості : монографія
Видавництво: Фенікс, 2011 г.
ISBN 978-966-651-972-9

(UA) Книга
XIII> 61652
722906 Главный филиал

Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості : монографія / Віталій Афанасійович Домарецький, Геннадій Борисович Бобов, Олександр Юхимович Шевченко, Володимир Антонович Піддубний, Олег Олександрович Гросман, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Віталій Афанасійович Домарецький.– К. : Фенікс, 2011.– 573 с.
1 000 пр.– Бібліогр.: с. 563-567 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-651-972-9 : 35.00.

ББК Л80

-- 1. Харчова промисловість – Технології. 2. Харчова промисловість – Ресурсоенергозбереження.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025