Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Атанасова, Віта Вікторівна - Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці
Атанасова, Віта Вікторівна - Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці
Автореферат/Дисертація
Автор: Атанасова, Віта Вікторівна
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Атанасова, Віта Вікторівна
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 183612
Главный филиал
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Віта Вікторівна Атанасова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 183612
Главный филиал
Атанасова, Віта Вікторівна.
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Віта Вікторівна Атанасова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.