Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Галух, Богдан Іванович - Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин
Галух, Богдан Іванович - Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин
Автореферат/Дисертація
Автор: Галух, Богдан Іванович
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Галух, Богдан Іванович
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 182655
Главный филиал
Галух, Богдан Іванович.
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Богдан Іванович Галух, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 182655
Главный филиал
Галух, Богдан Іванович.
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Богдан Іванович Галух, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.