Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Агунова, Лариса Володимирівна - Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами
Агунова, Лариса Володимирівна - Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами
Автореферат/Дисертація
Автор: Агунова, Лариса Володимирівна
Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Агунова, Лариса Володимирівна
Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами : автореф. дис ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 182653
Главный филиал
Агунова, Лариса Володимирівна.
Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лариса Володимирівна Агунова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 182653
Главный филиал
Агунова, Лариса Володимирівна.
Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Лариса Володимирівна Агунова, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.