Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Теоретичні основи технології харчових виробництв
Багатотомне видання
Автор:
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання
Видавництво: НУХТ, б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання
Видавництво: НУХТ, б.г.
ISBN відсутній
(UA) Многотомник
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.