Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...

Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...

Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 43452
Главный филиал

Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса (бакалаври) денної форми навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Михайло Миколайович Клименко, Катерина Дмитрівна Ткаченко.– К. : НУХТ, 2002.– 8 с.
100 пр. – На укр. яз. : 0.08.

ББК Л92я73

-- 1. М'ясо – Переробка.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025