Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Клименко, Михайло Миколайович
К списку авторов
Клименко, Михайло Миколайович
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 2
Книга
Метрологія, стандартизація і сертифікація: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" заоч. форми...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Проектування підприємств галузі з основами САПР: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів та жирозмінників" напряму 6.091700...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Метрологія, стандартизація і сертифікація: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія жирів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Клименко Михайло Миколайович
Технологія м'яса та м'ясних продуктів: підручник для студентів спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ
Вища освіта, 2006 г.
ISBN 966-8081-64-1