Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Клименко Михайло Миколайович - Технологія м'яса та м'ясних продуктів
Клименко Михайло Миколайович - Технологія м'яса та м'ясних продуктів
Книга
Автор: Клименко Михайло Миколайович
Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник для студентів спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ
Видавництво: Вища освіта, 2006 г.
ISBN 966-8081-64-1
Автор: Клименко Михайло Миколайович
Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник для студентів спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ
Видавництво: Вища освіта, 2006 г.
ISBN 966-8081-64-1
(UA) Книга
XIII> 54996
650342 Главный филиал
Клименко, Михайло Миколайович.
Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник для студентів спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / Михайло Миколайович Клименко, Людмила Георгіївна Віннікова, Іван Григорович Береза, Георгій Іванович Гончаров, Василь Миколайович Пасічний; За ред. Михайло Миколайович Клименко.– К. : Вища освіта, 2006.– 640 с. : іл. – На укр. яз.
ISBN 966-8081-64-1 : 35.00.
ББК Л92я73-1
-- 1. М'ясо та м'ясопродукти – Технологія.
XIII> 54996
650342 Главный филиал
Клименко, Михайло Миколайович.
Технологія м'яса та м'ясних продуктів : підручник для студентів спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", "Виробництво м'ясних продуктів" ВНЗ / Михайло Миколайович Клименко, Людмила Георгіївна Віннікова, Іван Григорович Береза, Георгій Іванович Гончаров, Василь Миколайович Пасічний; За ред. Михайло Миколайович Клименко.– К. : Вища освіта, 2006.– 640 с. : іл. – На укр. яз.
ISBN 966-8081-64-1 : 35.00.
ББК Л92я73-1
-- 1. М'ясо та м'ясопродукти – Технологія.