Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
Книга
Автор:
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія з...
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43452
Главный филиал
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса (бакалаври) денної форми навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Михайло Миколайович Клименко, Катерина Дмитрівна Ткаченко.– К. : НУХТ, 2002.– 8 с.
100 пр. – На укр. яз. : 0.08.
ББК Л92я73
-- 1. М'ясо – Переробка.
B 43452
Главный филиал
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса (бакалаври) денної форми навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Михайло Миколайович Клименко, Катерина Дмитрівна Ткаченко.– К. : НУХТ, 2002.– 8 с.
100 пр. – На укр. яз. : 0.08.
ББК Л92я73
-- 1. М'ясо – Переробка.