Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Романченко, Наталія Миколаївна - Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю
Романченко, Наталія Миколаївна - Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю
Автореферат/Дисертація
Автор: Романченко, Наталія Миколаївна
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Романченко, Наталія Миколаївна
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 193708
Главный филиал
Романченко, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Наталія Миколаївна Романченко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2012.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 193708
Главный филиал
Романченко, Наталія Миколаївна.
Удосконалення технології очищення клеровки тростинного цукру-сирцю : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Наталія Миколаївна Романченко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2012.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.