Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Капетула, Сергій Маркіянович - Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Капетула, Сергій Маркіянович - Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Капетула, Сергій Маркіянович
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автор: Капетула, Сергій Маркіянович
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 187464
Главный филиал
Капетула, Сергій Маркіянович.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Сергій Маркіянович Капетула, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2011.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 187464
Главный филиал
Капетула, Сергій Маркіянович.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Сергій Маркіянович Капетула, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2011.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.