Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Капетула, Сергій Маркіянович - Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів

Капетула, Сергій Маркіянович - Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів

Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Капетула, Сергій Маркіянович
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 187464
Главный филиал

Капетула, Сергій Маркіянович.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Сергій Маркіянович Капетула, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2011.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025