Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання : монографія
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1

(UA) Книга
XIII> 62714
740585 Главный филиал

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання : монографія / Валерій Олександрович Сукманов, Сергій Анатолійович Соколов, Олексій Олексійович Декань, Микола Миколайович Севаторов, Олександр Юхимович Шевченко, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 307 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-303-1 : 17.00.

ББК Л80-909.2

-- 1. Продукти, харчові – Якість. 2. Продукти, харчові – Зберігання.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025