Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання
Книга
Автор:
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання : монографія
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Автор:
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання : монографія
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
(UA) Книга
XIII> 62714
740585 Главный филиал
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання : монографія / Валерій Олександрович Сукманов, Сергій Анатолійович Соколов, Олексій Олексійович Декань, Микола Миколайович Севаторов, Олександр Юхимович Шевченко, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 307 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-303-1 : 17.00.
ББК Л80-909.2
-- 1. Продукти, харчові – Якість. 2. Продукти, харчові – Зберігання.
XIII> 62714
740585 Главный филиал
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання : монографія / Валерій Олександрович Сукманов, Сергій Анатолійович Соколов, Олексій Олексійович Декань, Микола Миколайович Севаторов, Олександр Юхимович Шевченко, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 307 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-303-1 : 17.00.
ББК Л80-909.2
-- 1. Продукти, харчові – Якість. 2. Продукти, харчові – Зберігання.