Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Зайцева, Надія Олександрівна - Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Зайцева, Надія Олександрівна - Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Автореферат/Дисертація
Автор: Зайцева, Надія Олександрівна
Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості : автореф. дис ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Зайцева, Надія Олександрівна
Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості : автореф. дис ... канд. екон. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 180444
Главный филиал
Зайцева, Надія Олександрівна.
Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості : автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Надія Олександрівна Зайцева, Одес. нац. економ. ун-т.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).
A 180444
Главный филиал
Зайцева, Надія Олександрівна.
Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості : автореф. дис ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Надія Олександрівна Зайцева, Одес. нац. економ. ун-т.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Економічні науки – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності).