Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей

Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей

Классификация  и характеристика неньютоновских жидкостей
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Реология в процессах производства пищевых продуктов. Ч. 1: Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей
2012 г.
ISBN відсутній

(UA) Многотомник


Реология в процессах производства пищевых продуктов : учеб. пособие : в 2 ч. / Александр Иванович Черевко, Валерий Михайлович Михайлов, Виталий Иванович Маяк, Ольга Анатольевна Маяк, Харьк. гос. ун-т питания и торговли.– Харьков : ХГУПТ, 2012.– На укр. яз.
ISBN 978-966-405-275-4.
(UA) Книга
XIII> 63223
751590 Главный филиал

Ч. 1 : Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей.– 2012.– 180 с.
100 экз.– Библиогр.: с. 178-180 . – На рус. яз. : 10.00.

ББК Л80-106.2

-- 1. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Реологія. 2. Продукти, харчові – Властивості, реологічні – Підручники, посібники.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Реология в процессах производства пищевых продуктов
Нет экз.
Багатотомне видання

Реология в процессах производства пищевых продуктов: учеб. пособие, в 2 ч.
ХГУПТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-275-4



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025