Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
(UA) Многотомник
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За заг. ред. Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов.– Харків : ХДУХТ, 2012.– На укр. яз.
(UA) Книга
XIII> 63212
751685 Главный филиал
Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов, Ірина Володимирівна Бабкіна, А. О. Шевченко, О. Г. Дьяков.– 2012.– 150 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 142-150 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-273-0 : 9.00.
ББК Л813
-- 1. Сировина, харчова – Обробка, теплова – Обладнання.
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За заг. ред. Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов.– Харків : ХДУХТ, 2012.– На укр. яз.
(UA) Книга
XIII> 63212
751685 Главный филиал
Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов, Ірина Володимирівна Бабкіна, А. О. Шевченко, О. Г. Дьяков.– 2012.– 150 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 142-150 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-273-0 : 9.00.
ББК Л813
-- 1. Сировина, харчова – Обробка, теплова – Обладнання.