Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції

Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції

Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. Ч. 2: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0

(UA) Многотомник


Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За заг. ред. Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов.– Харків : ХДУХТ, 2012.– На укр. яз.
(UA) Книга
XIII> 63212
751685 Главный филиал

Ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов, Ірина Володимирівна Бабкіна, А. О. Шевченко, О. Г. Дьяков.– 2012.– 150 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 142-150 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-273-0 : 9.00.

ББК Л813

-- 1. Сировина, харчова – Обробка, теплова – Обладнання.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини
Нет экз.
Багатотомне видання

Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини: монографія, у 3 ч.
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025