Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням
Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням
Книга
Автор:
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. Ч. 3: Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням
2012 г.
ISBN 978-966-405-277-8
Автор:
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. Ч. 3: Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням
2012 г.
ISBN 978-966-405-277-8
(UA) Многотомник
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За заг. ред. Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов.– Харків : ХДУХТ, 2012.– На укр. яз.
(UA) Книга
XIII> 63212
751686 Главный филиал
Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / Володимир Павлович Плевако, Станіслав Миколайович Костенко, Ірина Петрівна Педорич.– 2012.– 129 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 127-129 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-277-8 : 8.00.
ББК Л813
ББК Л815.37
-- 1. Сировина, харчова – Обробка, теплова – Обладнання.
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини : монографія : у 3 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За заг. ред. Олександр Іванович Черевко, Валерій Михайлович Михайлов.– Харків : ХДУХТ, 2012.– На укр. яз.
(UA) Книга
XIII> 63212
751686 Главный филиал
Ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / Володимир Павлович Плевако, Станіслав Миколайович Костенко, Ірина Петрівна Педорич.– 2012.– 129 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 127-129 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-405-277-8 : 8.00.
ББК Л813
ББК Л815.37
-- 1. Сировина, харчова – Обробка, теплова – Обладнання.