Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Макієвська, Тетяна Леонідівна - Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі
Макієвська, Тетяна Леонідівна - Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі
Автореферат/Дисертація
Автор: Макієвська, Тетяна Леонідівна
Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Макієвська, Тетяна Леонідівна
Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 181467
Главный филиал
Макієвська, Тетяна Леонідівна.
Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тетяна Леонідівна Макієвська; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 181467
Главный филиал
Макієвська, Тетяна Леонідівна.
Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тетяна Леонідівна Макієвська; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.