Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Котузаки, Олена Миколаївна - Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна
Котузаки, Олена Миколаївна - Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна
Автореферат/Дисертація
Автор: Котузаки, Олена Миколаївна
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Котузаки, Олена Миколаївна
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 181469
Главный филиал
Котузаки, Олена Миколаївна.
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Миколаївна Котузаки; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 181469
Главный филиал
Котузаки, Олена Миколаївна.
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Миколаївна Котузаки; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.