Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Жигунов, Дмитро Олександрович - Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н...
Жигунов, Дмитро Олександрович - Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н...
Автореферат/Дисертація
Автор: Жигунов, Дмитро Олександрович
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Жигунов, Дмитро Олександрович
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 181627
Главный филиал
Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Дмитро Олександрович Жигунов; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів.
A 181627
Главный филиал
Жигунов, Дмитро Олександрович.
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції на борошномельних заводах : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Дмитро Олександрович Жигунов; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів.