Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Череп, Алла Василівна - Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика
Череп, Алла Василівна - Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика
Книга
Автор: Череп, Алла Василівна
Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика : монографія
Видавництво: Запорізький нац. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-599-401-5
Автор: Череп, Алла Василівна
Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика : монографія
Видавництво: Запорізький нац. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-599-401-5
(UA) Книга
III> 92642
753632 Главный филиал
Череп, Алла Василівна.
Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика : монографія / Алла Василівна Череп, Вікторія Вікторівна Сьомченко, Держ. вищ. навч. закл. "Запорізький нац. ун-т".– Запоріжжя : Запорізький нац. ун-т, 2012.– 215 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 198-215 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-599-401-5 : 10.00.
ББК У9(4УКР)530.67-524.05
-- 1. Харчові підприємства – Персонал, кадри – Ефективність.
III> 92642
753632 Главный филиал
Череп, Алла Василівна.
Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика : монографія / Алла Василівна Череп, Вікторія Вікторівна Сьомченко, Держ. вищ. навч. закл. "Запорізький нац. ун-т".– Запоріжжя : Запорізький нац. ун-т, 2012.– 215 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 198-215 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-599-401-5 : 10.00.
ББК У9(4УКР)530.67-524.05
-- 1. Харчові підприємства – Персонал, кадри – Ефективність.