Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Череп, Алла Василівна - Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика

Череп, Алла Василівна - Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика

Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Череп, Алла Василівна
Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика : монографія
Видавництво: Запорізький нац. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-599-401-5

(UA) Книга
III> 92642
753632 Главный филиал

Череп, Алла Василівна.
Ефективність використання трудових ресурсів підприємствами харчової промисловості: теорія і практика : монографія / Алла Василівна Череп, Вікторія Вікторівна Сьомченко, Держ. вищ. навч. закл. "Запорізький нац. ун-т".– Запоріжжя : Запорізький нац. ун-т, 2012.– 215 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 198-215 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-599-401-5 : 10.00.

ББК У9(4УКР)530.67-524.05

-- 1. Харчові підприємства – Персонал, кадри – Ефективність.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025