Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Добоній, Інна Василівна - Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону
Добоній, Інна Василівна - Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону
Автореферат/Дисертація
Автор: Добоній, Інна Василівна
Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Добоній, Інна Василівна
Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 198170
Главный филиал
Добоній, Інна Василівна.
Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Інна Василівна Добоній, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 198170
Главный филиал
Добоній, Інна Василівна.
Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Інна Василівна Добоній, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.