Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одарченко, Андрій Миколайович - Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом

Одарченко, Андрій Миколайович - Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом

Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Одарченко, Андрій Миколайович
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 198874
Главный филиал

Одарченко, Андрій Миколайович.
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.13 / Андрій Миколайович Одарченко, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2014.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025