Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Семко, Тетяна Василівна - Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока
Семко, Тетяна Василівна - Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока
Автореферат/Дисертація
Автор: Семко, Тетяна Василівна
Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Семко, Тетяна Василівна
Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 200428
Главный филиал
Семко, Тетяна Василівна.
Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Тетяна Василівна Семко, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 200428
Главный филиал
Семко, Тетяна Василівна.
Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Тетяна Василівна Семко, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.