Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Донець, Андрій Олександрович - Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу

Донець, Андрій Олександрович - Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу

Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Донець, Андрій Олександрович
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 200425
Главный филиал

Донець, Андрій Олександрович.
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.02 / Андрій Олександрович Донець, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025