Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Донець, Андрій Олександрович - Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу
Донець, Андрій Олександрович - Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу
Автореферат/Дисертація
Автор: Донець, Андрій Олександрович
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Донець, Андрій Олександрович
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 200425
Главный филиал
Донець, Андрій Олександрович.
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.02 / Андрій Олександрович Донець, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.
A 200425
Главный филиал
Донець, Андрій Олександрович.
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.02 / Андрій Олександрович Донець, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.