Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Місечко, Наталія Орестівна - Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів
Місечко, Наталія Орестівна - Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Місечко, Наталія Орестівна
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Місечко, Наталія Орестівна
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 202427
Главный филиал
Місечко, Наталія Орестівна.
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Орестівна Місечко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 202427
Главный филиал
Місечко, Наталія Орестівна.
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Орестівна Місечко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.