Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
------> Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Рубрика
- Назва:
- Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Черниш, Людмила Миколаївна
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Черниш, Людмила Миколаївна
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Пічкур, Віталій Яковлевич
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Пічкур, Віталій Яковлевич
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Місечко, Наталія Орестівна
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Місечко, Наталія Орестівна
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Халікова, Есьма Фаїківна
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Халікова, Есьма Фаїківна
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Скрипко, Ангеліна Петрівна
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Скрипко, Ангеліна Петрівна
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Запотоцька, Олена Василівна
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Запотоцька, Олена Василівна
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Камбулова, Юлія Вікторівна
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Камбулова, Юлія Вікторівна
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Коркач, Ганна Володимирівна
Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Коркач, Ганна Володимирівна
Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.01.
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.01.
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мурзін, Андрій Вадимович
Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Мурзін, Андрій Вадимович
Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Соколовська, Ірина Олександрівна
Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромі...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Соколовська, Ірина Олександрівна
Раціональне використання пектину і альгінату натрію в технології білкових кремів зниженої цукромі...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Рожно, Олександр Васильович
Розробка технології безглютенових макаронних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Рожно, Олександр Васильович
Розробка технології безглютенових макаронних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Набоков, Дмитро Олександрович
Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбуза: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Цуканова, Олена Сергіївна
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Цуканова, Олена Сергіївна
Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробно...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Запаренко, Ганна Володимирівна
Розробка технології хліба полб'яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних ви...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів для уповільнення черствіння хлібобулочних ви...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Григоренко, Анжеліка Миколаївна
Технологія желейних і збивних напівфабрикатів на основі драглеутворювачів білково-полісахаридної ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Городиська, Олена Володимирівна
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Городиська, Олена Володимирівна
Технологія кондитерської глазурі з використанням продуктів переробки виноградного жмиху: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шкляєв, Олексій Миколайович
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Шкляєв, Олексій Миколайович
Технологія кремово-збивних цукерок з використанням насіння чіа: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній