Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лобачова, Надія Леонідівна - Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...
Лобачова, Надія Леонідівна - Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...
Автореферат/Дисертація
Автор: Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 208736
Главный филиал
Лобачова, Надія Леонідівна.
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Надія Леонідівна Лобачова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2015.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 208736
Главный филиал
Лобачова, Надія Леонідівна.
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Надія Леонідівна Лобачова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2015.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.