Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Камбулова, Юлія Вікторівна - Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...
Камбулова, Юлія Вікторівна - Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн...
Автореферат/Дисертація
Автор: Камбулова, Юлія Вікторівна
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Камбулова, Юлія Вікторівна
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінн... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232317
Главный филиал
Камбулова, Юлія Вікторівна.
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.01 / Юлія Вікторівна Камбулова, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 232317
Главный филиал
Камбулова, Юлія Вікторівна.
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.01 / Юлія Вікторівна Камбулова, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.