Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Махинько, Валерій Миколайович - Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...
Махинько, Валерій Миколайович - Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...
Автореферат/Дисертація
Автор: Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 235422
Главный филиал
Махинько, Валерій Миколайович.
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Валерій Миколайович Махинько, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 235422
Главный филиал
Махинько, Валерій Миколайович.
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Валерій Миколайович Махинько, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.