Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Халікова, Есьма Фаїківна - Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...
Халікова, Есьма Фаїківна - Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл...
Автореферат/Дисертація
Автор: Халікова, Есьма Фаїківна
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Халікова, Есьма Фаїківна
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням компл... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 231863
Главный филиал
Халікова, Есьма Фаїківна.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Есьма Фаїківна Халікова, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 231863
Главный филиал
Халікова, Есьма Фаїківна.
Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Есьма Фаїківна Халікова, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.