Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Рожно, Олександр Васильович - Розробка технології безглютенових макаронних виробів
Рожно, Олександр Васильович - Розробка технології безглютенових макаронних виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Рожно, Олександр Васильович
Розробка технології безглютенових макаронних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Рожно, Олександр Васильович
Розробка технології безглютенових макаронних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 230612
Главный филиал
Рожно, Олександр Васильович.
Розробка технології безглютенових макаронних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Олександр Васильович Рожно, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 230612
Главный филиал
Рожно, Олександр Васильович.
Розробка технології безглютенових макаронних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Олександр Васильович Рожно, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2018.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.