Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Брикова, Тетяна Миколаївна - Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків
Брикова, Тетяна Миколаївна - Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків
Автореферат/Дисертація
Автор: Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Брикова, Тетяна Миколаївна
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 238332
Главный филиал
Брикова, Тетяна Миколаївна.
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Тетяна Миколаївна Брикова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2019.– 24 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 238332
Главный филиал
Брикова, Тетяна Миколаївна.
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Тетяна Миколаївна Брикова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2019.– 24 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.