Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кирпіченкова, Оксана Миколаївна - Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна - Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива
Автореферат/Дисертація
Автор: Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 202836
Главный филиал
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Миколаївна Кирпіченкова, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 202836
Главный филиал
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна.
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Миколаївна Кирпіченкова, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.