Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Скрипко, Ангеліна Петрівна - Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці
Скрипко, Ангеліна Петрівна - Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці
Автореферат/Дисертація
Автор: Скрипко, Ангеліна Петрівна
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Скрипко, Ангеліна Петрівна
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 207101
Главный филиал
Скрипко, Ангеліна Петрівна.
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Ангеліна Петрівна Скрипко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 19 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 207101
Главный филиал
Скрипко, Ангеліна Петрівна.
Здобне печиво оздоровчого призначення з додаванням борошна солоду вівса та пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Ангеліна Петрівна Скрипко, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 19 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.