Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Галясний, Іван Володимирович - Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...
Галясний, Іван Володимирович - Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног...
Автореферат/Дисертація
Автор: Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Галясний, Іван Володимирович
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяног... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 238331
Главный филиал
Галясний, Іван Володимирович.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іван Володимирович Галясний, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2019.– 22 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 238331
Главный филиал
Галясний, Іван Володимирович.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Іван Володимирович Галясний, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2019.– 22 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.