Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ватренко, Олександр Віталійович - Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови...
Ватренко, Олександр Віталійович - Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови...
Автореферат/Дисертація
Автор: Ватренко, Олександр Віталійович
Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Ватренко, Олександр Віталійович
Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 184830
Главный филиал
Ватренко, Олександр Віталійович.
Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчових продуктів у скляній тарі : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олександр Віталійович Ватренко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 37 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 184830
Главный филиал
Ватренко, Олександр Віталійович.
Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчових продуктів у скляній тарі : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Олександр Віталійович Ватренко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 37 с. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.