Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Топольник Вера Григорьевна - Системный анализ процессов производства кулинарной продукции

Топольник Вера Григорьевна - Системный анализ процессов производства кулинарной продукции

Системный анализ процессов производства кулинарной продукции
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Топольник Вера Григорьевна
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции : Монография
Видавництво: ДонГУЭТ, 2003 г.
ISBN 966-7634-68-X

(UA) Книга
XIII> 50233
574867 Главный филиал

Топольник, Вера Григорьевна.
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции : Монография / Вера Григорьевна Топольник, Александр Сергеевич Ратушный; И.о. Донец. гос. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского.– Донецк : ДонГУЭТ , 2003.– 152 с.
300 экз. – На рус. яз.
ISBN 966-7634-68-X : 7.60.

ББК Л99

-- 1. Продукти, харчові – Виробництво.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025