Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Толстих Вікторія Юріївна - Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами
Толстих Вікторія Юріївна - Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами
Автореферат/Дисертація
Автор: Толстих Вікторія Юріївна
Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Толстих Вікторія Юріївна
Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 129672
Главный филиал
Толстих, Вікторія Юріївна.
Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Юріївна Толстих; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 129672
Главный филиал
Толстих, Вікторія Юріївна.
Розробка технології помадних цукерок з функціональними рослинними інгредієнтами : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Вікторія Юріївна Толстих; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.