Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Всеволодов, Олександр Миколайович - Обгрунтування режимів миття харчової рослинної сировини
Всеволодов, Олександр Миколайович - Обгрунтування режимів миття харчової рослинної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Всеволодов, Олександр Миколайович
Обгрунтування режимів миття харчової рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Всеволодов, Олександр Миколайович
Обгрунтування режимів миття харчової рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 199477
Главный филиал
Всеволодов, Олександр Миколайович.
Обгрунтування режимів миття харчової рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Миколайович Всеволодов, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 199477
Главный филиал
Всеволодов, Олександр Миколайович.
Обгрунтування режимів миття харчової рослинної сировини : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Олександр Миколайович Всеволодов, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.