Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Фізико-хімічні і біологічні основи консервування
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування
Книга
Автор:
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування : Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування : Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43550
Главный филиал
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування : Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Іван Федорович Малежик, Марія Михайлівна Жеплінська, Андрій Миколайович Матиящук.– К. : НУХТ, 2002.– 36 с.
70 пр. – На укр. яз. : 1.80.
ББК Л91я73
-- 1. Харчова промисловість – Методика викладання. 2. Консервне виробництво – Методика викладання.
B 43550
Главный филиал
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування : Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Іван Федорович Малежик, Марія Михайлівна Жеплінська, Андрій Миколайович Матиящук.– К. : НУХТ, 2002.– 36 с.
70 пр. – На укр. яз. : 1.80.
ББК Л91я73
-- 1. Харчова промисловість – Методика викладання. 2. Консервне виробництво – Методика викладання.