Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Жеплінська, Марія Михайлівна
К списку авторов
Жеплінська, Марія Михайлівна
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Актуальні проблеми галузі: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Актуальні проблеми галузі: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Основи наукових досліджень і технічної творчості: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання,...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Основи наукових досліджень і технічної творчості: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання,...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчові технології: Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Харчові технології: Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування: Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Фізико-хімічні і біологічні основи консервування: Метод. вказівки до викон. лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Інтенсифікація процесу сушіння овочів: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-928-480-8
Жеплінська, Марія Михайлівна
Інтенсифікація процесу сушіння овочів: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-928-480-8
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Інноваційні ресурсоощадні технології переробки топінамбуру: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-929-441-8
Жеплінська, Марія Михайлівна
Інноваційні ресурсоощадні технології переробки топінамбуру: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-929-441-8
Книга
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва: підручник
ISBN 978-617-598-123-8
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва: підручник
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.ISBN 978-617-598-123-8
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум, навч. посіб.
ISBN 978-617-598-124-5
Сухенко, Юрій Григорович
Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум, навч. посіб.
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.ISBN 978-617-598-124-5
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
ISBN 978-617-598-133-7
Жеплінська, Марія Михайлівна
Продукти оздоровчого призначення з екстрактами рослинної сировини: монографія
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.ISBN 978-617-598-133-7
Книга
Оптимізація виробничих процесів: навч. посіб., [для студентів вищ. навч. закл.]
ISBN 978-617-598-134-4
Оптимізація виробничих процесів: навч. посіб., [для студентів вищ. навч. закл.]
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2019 г.ISBN 978-617-598-134-4
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення: монографія
Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3
Сухенко, Юрій Григорович
Технології харчових продуктів функціонального призначення: монографія
Ямчинський О. В., 2020 г.
ISBN 978-617-7890-87-3
Книга
Жеплінська, Марія Михайлівна
Теплофізичні властивості харчових продуктів: довідник
ISBN 978-617-7986-70-5
Жеплінська, Марія Михайлівна
Теплофізичні властивості харчових продуктів: довідник
Серія: Навчальні видання
Ямчинський О. В., 2021 г.ISBN 978-617-7986-70-5
Книга
Оздоровчо-профілактичні продукти з екстрактами лікарських трав та нетрадиційної сировини: монографія
Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-8049-47-8
Оздоровчо-профілактичні продукти з екстрактами лікарських трав та нетрадиційної сировини: монографія
Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-8049-47-8