Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Остроухова, Олена Вікторівна - Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу
Остроухова, Олена Вікторівна - Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу
Автореферат/Дисертація
Автор: Остроухова, Олена Вікторівна
Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу : автореф. дис. …. д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Остроухова, Олена Вікторівна
Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу : автореф. дис. …. д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 207803
Главный филиал
Остроухова, Олена Вікторівна.
Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу : автореф. дис. …. д-ра техн. наук : 05.18.05 / Олена Вікторівна Остроухова, Нац. акад. аграр. наук України, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач".– Ялта : [б.в.], 2013.– 44 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 207803
Главный филиал
Остроухова, Олена Вікторівна.
Створення методології управління якістю виноградних вин з використанням ферментативного каталізу : автореф. дис. …. д-ра техн. наук : 05.18.05 / Олена Вікторівна Остроухова, Нац. акад. аграр. наук України, Нац. ін-т винограду і вина "Магарач".– Ялта : [б.в.], 2013.– 44 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.