Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Екологічна характеристика об'єкта"

Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Екологічна характеристика об'єкта"

Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Екологічна характеристика об'єкта"
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Екологічна характеристика об'єкта" : з дисципліни "Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів" для студентів спец. 8.05170106 "Технології продуктів бродіння і виноробства" та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2014 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 64713
774049 Главный филиал

Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Екологічна характеристика об'єкта" : з дисципліни "Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів" для студентів спец. 8.05170106 "Технології продуктів бродіння і виноробства" та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників" / Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Олена Олександрівна Любавіна, Ігор Миколайович Демидов, Олена Миколаївна Півень.– Харків : НТУ "ХПІ", 2014.– 55 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 10-11 . – На укр. яз. : 3.00.

ББК Л80-4н6я73-5

-- 1. Підприємства – Україна – Безпека, екологічна – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025