Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб.
Видавництво: Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6

(UA) Книга
XIII> 64999
776984 Главный филиал

Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. : для студентів вищ. навч. закл. / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. А. Скуріхіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Людмила Олексіївна Касілова.– Суми : Університетська книга, 2014.– 278 с. : табл.
350 пр.– Бібліогр.: с. 202-203 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-724-6 : 15.00.

ББК Л996.5я73-1

-- 1. Харчування, лікувальне – Підручники, посібники. 2. Продукція, кулінарна – Якість – Контроль – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025