Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування
Книга
Автор:
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб.
Видавництво: Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Автор:
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб.
Видавництво: Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6
(UA) Книга
XIII> 64999
776984 Главный филиал
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. : для студентів вищ. навч. закл. / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. А. Скуріхіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Людмила Олексіївна Касілова.– Суми : Університетська книга, 2014.– 278 с. : табл.
350 пр.– Бібліогр.: с. 202-203 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-724-6 : 15.00.
ББК Л996.5я73-1
-- 1. Харчування, лікувальне – Підручники, посібники. 2. Продукція, кулінарна – Якість – Контроль – Підручники, посібники.
XIII> 64999
776984 Главный филиал
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування : навч. посіб. : для студентів вищ. навч. закл. / Олександр Іванович Черевко, Людмила Миколаївна Крайнюк, Людмила Олексіївна Касілова, Ж. А. Крутовий, Л. А. Скуріхіна, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Людмила Олексіївна Касілова.– Суми : Університетська книга, 2014.– 278 с. : табл.
350 пр.– Бібліогр.: с. 202-203 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-724-6 : 15.00.
ББК Л996.5я73-1
-- 1. Харчування, лікувальне – Підручники, посібники. 2. Продукція, кулінарна – Якість – Контроль – Підручники, посібники.